ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΟΛΑ
ΤΑ
ΑΡΘΡΑ
ΜΕ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ

TΟ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΤΗΣΤΕ
ΕΔΩ


ΥΠΕΡΣΥΝ
ΔΕΣΜΟΙ
(LINKS)
ΑΠΟ ΟΛΑ
ΤΑ BLOGS
ΕΛΗΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΞΕΝΑ

1. ΕΡΩΤΙΚΗ
ΑΓΑΠΗ
menu_psycherlove

10. ΜΑΣΚΕΣ
menu_psychmasks

11.Η ΦΙΛΙΑ
menu_psychfriendship

12.ΖΗΛΕΙΑ
menu_psychjealousy

13.ΨΕΜΑ
menu_psychlying

14.ΑΠΟΞΕ
ΝΩΣΗ
menu_psychisolation

15.ΑΥΤΟΠΕ
ΠΟΙΘΗΣΗ
menu_psychselfesteem

16.ΠΑΛΗ
ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟ
ΦΕΥΚΤΟmenu_psychinevitable

17.ΑΙΣΘΗ
ΜΑΤΑ

18. ΧΡΟΝΙΑ
ΑΝΑΒΟΛΗ
menu_psychchronicposteponement

19. ΑΝΙΑ
menu_psychcboredom

20. ΘΑΜΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
menu_psychburiedfeelings

21. ΘΥΜΟΣ
menu_psychcanger

22. ΑΝΗΔΟΝΙΑ
(ΕΛΛΕΙΨΗ
ΕΥΧΑΡΙ
ΣΤΗΣΗΣ)
menu_psychcanhedonia

23. ΤΑ ΦΑΝΤΑ
ΣΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΠΑΡΕ
ΛΘΟΝΤΟΣ
menu_psychcghostsofpast

24. ΧΡΟΝΙΑ
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ-
ΑΥΤΟΚΑ
ΤΑΣΤΡΟΦΗ
menu_psychselfdestruction

25. Η
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΤΗΣ ΠΡΟΣΩ
ΠΙΚΟ
ΤΗΤΑΣ
menu_psychcacceptanceofpersonality

26. ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ menu_psychblames

27. ΦΛΕΡΤΑ
ΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟmenu_psychcflertingwithdeath

28. ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ menu_psychcpregnancy

29. Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ menu_psychdriver

30. ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΑΝΤΙΚΟΙ
ΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙ
ΚΟΤΗΤΑΣ
menu_psychcantisocialpersonality.gif

31. ΕΡΓΑΣΙΟ
ΜΑΝΙΑ
menu_psychcworkalchoholic

32. Ο ΦΟΒΟΣ
menu_psychfear

33.Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΕΙΟ
ΤΗΤΑΣ
menu_psychfear-of-intimacy

34.Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
inner-dialogue1-300x179

35. ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
menu_limits

36. ΜΝΗΜΗ
menu_psychmemory

37. ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
menu-psychdepression

38. ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ
menu_psychcpanick

39. ΚΡΙΣΗ ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ menu_psychmiddleagecrisis

40. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ menu_psychsleepproblems

41. ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ

42. ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑ
ΓΚΑΣΤΙΚΗ ΝΕΥΡΩΣΗ

43. Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

44. ΔΙΑΚΥ
ΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

45. ΝΑΡΚΙΣ
ΣΙΣΜΟΣ

46. ΤΟ ΑΓΧΟΣ

47. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟ
ΜΙΚΟΥ

48. ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΨΥΧΟΣΩ
ΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ (BURNOUT) ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

49. ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΨΥΧΟΣΩ
ΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ (BURNOUT) ΤΩΝ ΕΚΠΑΙ
ΔΕΥΤΙΚΩΝ

50.ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ

51. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

52. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

53. ΘΕΑΤΡΙ
ΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩ
ΠΙΚΟΤΗΤΑ

54. ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

55.ΔΙΑΠΙ ΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕ ΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ

56. ΓΑΜΟΣ


57. ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

58.ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙ
ΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

59.ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΜΕ! (ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ)!

60. ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

61.ΕΘΙΣΜΟΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

62.ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ

63.Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ

64.Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!

65.ΘΕΡΑΠΕΥ
TIΚΕΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΣΜΑΤΟΣ

66.Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
ΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ!

paidikoiErotes

Ένα πρόσφατο δράμα που έγινε στην Ελλάδα καθρεφτίζει απόλυτα την νοοτροπία της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στον συνάνθρωπό του. Η ευαισθησία έχει χαθεί και η αναίδεια και η απάθεια κυριαρχούν σε όλους τους τομείς της κοινωνίας . Βέβαια ο κάθε πολίτης τις περισσότερες φορές περνάει δύσκολες στιγμές στην καθημερινότητα . Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, ανεργία και γενικά η κρίση του δημιουργεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να ενεργεί με κάποια επιθετικότητα . Αλλά το πρόβλημα της κοινωνίας δεν είναι τωρινό, πηγάζει από τον τρόπο που έχουμε μάθει να βλέπουμε τους συνανθρώπους μας και ήταν διάχυτο πολλά χρόνια πριν την κρίση..

Στην σύγχρονη κοινωνία μας έχουμε μάθει να είμαστε παθητικοί και να έχουμε θεοποιήσει το χρήμα. Μέχρι την κρίση όλοι τρέχαμε να πάρουμε ένα ωραίο αυτοκίνητο ένα καινούργιο προϊόν και ότι άλλο αγόραζαν οι φίλοι μας να είμαστε in. Και άμα δεν μπορούσαμε να το πάρουμε βάζαμε κάτω τα μούτρα και δεν βλέπαμε τι μας γινόταν. Οι περισσότεροι από μας μαθαίνουν να εκτιμούν την αξία μας και την αξία των άλλων με τι έχουν και τι δεν έχουν. Η προσωπικότητα δεν εκτιμάται καθόλου για αυτό οι διαπροσωπικές σχέσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο. Από τα παντρεμένα ζευγάρια το ποσοστό των διαζυγίων έχει φτάσει στο 39.%.
Τα περισσότερα ζευγάρια όταν παντρεύονται περιμένουν από το άλλο άτομο να εκπληρώσει τις δικές του ανάγκες με το ελάχιστον αντίτιμο. Προπαντός οι γυναίκες επειδή στην Ελλάδα έχει υπάρξει μεγάλη αλλαγή από την εκτεταμένη οικογένεια, όπου είχαν την συναισθηματική υποστήριξη από όλο τους το σόι στην πυρηνική οικογένεια, όπου όλα τα βάρη μετατοπίζονται στον σύζυγο.
Συνήθως στις σχέσεις μας βλέπουμε τους άλλους σαν μία προέκταση των αναγκών μας και πολλές φορές μπορεί να μην κάνουμε τίποτα θετικό, περιμένοντας τον άλλο πώς να μας εκπληρώσει τις ανάγκες μας ακόμη και στις καθημερινές μας σχέσεις που δεν έχει να κάνει με τόσο οικεία πρόσωπα, όπως οι γείτονες κ.λ.π. Περνούμε μπροστά από τον γείτονα χωρίς να του πούμε καλημέρα και από την άκρη των ματιών μας τον κοιτάμε λες και μας έχει σκοτώσει τον πατέρα.
Έχουμε απομονωθεί από το σύνολο. Οι σχέσεις μας είναι μόνο τυπικές . Πίνουμε ένα καφέ με κάποιους για να επιβάλλουμε αυτό που νομίζουμε εμείς ότι είναι σωστό χωρίς να επιχειρήσουμε κάποια επικοινωνία. Μαθαίνουμε να είμαστε αναιδείς. Τα καθημερινά προβλήματα της ζωής σε μερικούς από μας, έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητά μας και μας κάνουν να βλέπουμε τη ζωή με απαισιοδοξία. Ζούμε κάθε μέρα με το άγχος, με αγανάκτηση, απαισιοδοξία και μίσος μερικές φορές και προσπαθούμε να συνεχίσουμε την καθημερινή ζωή με τον τρόπο που ξέρουμε. Όμως αυτός ο τρόπος δεν είναι και ο καλύτερος. Το μόνο που κάνει, είναι να κάνει τη ζωή πιο δύσκολη. Φωνάζουμε και αγανακτούμε και πολλές φορές βγάζουμε τα απωθημένα σε μερικούς που δεν φταίνε για να ανακαλύψουμε αργότερα ότι γίναμε χειρότερα.

Όλα αυτά είναι αρνητικά συναισθήματα και όταν ζούμε καθημερινά έτσι φορτίζουμε το σώμα μας. Το αρνητικά αισθήματα είναι σαν ένα οξύ που μας φθείρει το σώμα κάθε μέρα. Αρχίζει να μας πιάνει άγχος, το στομάχι και άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα. Και σαν μην έφτανε και αυτό έχουμε και την κρίση που έχει προσθέσει κι άλλο άγχος απογοήτευση και απελπισία. Ο βομβαρδισμός που γίνεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκαλεί τόσο άγχος που είναι αρκετό να σκοτώσει ένα ελέφαντα. Εμείς όμως τι κάνουμε; Αφηνόμαστε στο έλεος του θεού και περιμένουμε το χειρότερο;

Τι ωραία θα ήταν να σταματούσαμε αυτό! Και πως θα μπορούσαμε να το κάνουμε; Υπάρχει τρόπος ν’ αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και αυτός ο τρόπος είναι να μάθουμε ν’ αγαπούμε και μάλιστα πρώτα να αρχίσουμε από τον εαυτό μας
Όπως το μίσος διδάχτηκε από τον Χίτλερ, έτσι μπορεί να διδαχθεί και η αγάπη. Είναι μία δεξιότητα που μπορεί να καλλιεργηθεί σε οποιαδήποτε περίοδο της ζωή μας. Αν δεν έχουμε πάρει αγάπη από τους γονείς μας, είναι ακόμη πιο σημαντικό να μάθουμε τρόπους για να αποκτήσουμε αυτό το πολύτιμο εφόδιο για τη ζωή μας. Η αγάπη είναι το θεμέλιο της ανάπτυξης. Νιώθουμε να είμαστε κάποιοι, να έχουμε κάποια αξία.

Και πως το κάνουμε αυτό ; Αρχίζουμε πρώτα από τον- εαυτό μας με το χαμόγελο. Το χαμόγελο δεν μας δημιουργεί μόνο θετικά αισθήματα αλλά μας χαλαρώνει τους μύες στο πρόσωπό μας και σηματοδοτεί έλεγχο του σώματος μας. Επίσης μας κάνει να αισθανόμαστε και σωματικά ωραία για τον εαυτό μας. Όταν χαμογελούμε, ο εγκέφαλος παράγει μία ουσία που λέγεται ενδορφίνη και μας κάνει να νιώθουμε καλά για τον εαυτό μας.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, όταν χαμογελούμε εκπέμπουμε μια ενέργεια που ελκύει τα άλλα άτομα και τα κάνει να θέλουν μας πλησιάσουν. Επομένως εξαρτάται από μας, αν μας αρέσουν αυτά τα άτομα και αν είμαστε διατεθειμένοι να τα προσεγγίσουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Αν αποφασίζουμε να κάνουμε κάποιες καινούργιες φιλίες και να θέλουμε να τις κάνουμε σε καινούργιες βάσεις από τις παλιές, δηλαδή αμοιβαίας κατανόησης και μη επικράτησης ενός χαρακτήρα που θέλει να επιβάλει τη δικιά του γνώμη μπορούμε να κάνουμε τις παρακάτω διαδικασίες.
1. Δεν πρέπει να προσβάλλουμε τον άλλο και να λέμε πόσα πράγματα εμείς ξέρουμε και πόσο καλοί είμαστε.
2. Όσο μπορούμε, να γελάμε και να λέμε αστεία. Δεν λέω να λέμε αστεία όλη την ώρα, αλλά μερικό χιούμορ κάνει την ατμόσφαιρα πιο ωραία. Οι άνθρωποι γύρω σε βλέπουν πιο φιλικό.
3. Χρησιμοποιήστε τα ονόματα των ανθρώπων που μιλάτε μαζί τους. Δείχνει πιο πολλή ζεστασιά.
4. Όταν μιλάτε με κάποια καινούργια γνωριμία προσπαθήστε να την κοιτάτε στα μάτια.
5. Μη μιλάτε σε κάποιον έχοντας γυρίσει την πλάτη σας ή να είστε ασχολημένοι με το κινητό σας. Το άλλο άτομο θα νομίσει ότι θέλετε να το ξεφορτωθείτε.
6. Κάνετε κομπλιμέντα. Για παράδειγμα μπορείτε να πείτε, « ά τι ωραία μπλούζα που φοράτε! Τι ωραία που είσαι σήμερα!» κ.λ.π.

7. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας. Δηλαδή μπορεί να φοβάστε να μιλήσετε μήπως σας κρίνουν αρνητικά. Έτσι όμως μπορείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε ένα υπεροπτικό άτομο. Αν είναι έτσι πρέπει να ασχοληθείτε με αυτές τις ελλείψεις και να καταφέρετε να μιλάτε χωρίς φόβο. Για παράδειγμα μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να σκεφτείτε θετικές σκέψεις για την εμφάνισή του. Αν σας αρέσει ο εαυτός σας, θα ανακαλύψετε γρήγορα ότι αρέσει καις στους άλλους.

8. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς , υπομονετικοί, να σέβεστε
τον συνομιλητή σας και να δέχεστε τους άλλους όπως είναι. Άμα δεν σας αρέσουν οι ιδέες τους μην προσπαθείτε να τις αλλάξετε.

9. Όταν ομιλεί ο συνομιλητής σας, μην περιμένετε να τελειώσει για να πείτε αυτά που εσείς θέλετε χωρίς να έχετε προσέξει τι έχει πει.
10. Αν κάποιο άτομο έχει κάποιο πρόβλημα και σας μιλεί για αυτό, προσπαθήστε να σκεφτείτε πως θα νοιώθατε αν είχατε εσείς αυτό το πρόβλημα.
11. Χρησιμοποιήστε ενσυναίσθηση δηλαδή να δείξετε ότι καταλαβαίνετε πως αισθάνεται το άλλο άτομο. Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε «θα πρέπει να αισθάνεστε πολύ αναστατωμένος/η για αυτό που σας συμβαίνει!». Τέτοιες λέξεις ανακουφίζουν.

Μπορούμε ν’ αλλάξουμε τον τρόπο που ζούμε. Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά αν θέλουμε μπορούμε να σηματοδοτήσουμε ένα καινούργιο τρόπο ζωής μαθαίνοντας να χαμογελάμε πιο πολύ και υιοθετώντας τις παραπάνω προτάσεις. Και άμα το κατορθώσουμε αυτό ας πούμε ένα ευχαριστώ στο Θεό και στον εαυτό μας που το κατάφερε!

Για να δείτε σύντομες απαντήσεις σε ψυχολογικά ερωτήματα πιέστε εδώ.

Copyright Tomyalo.com. All Rights Reserved.
This work may not be copied, reproduced, or used without written permission by the author.

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος, το έργο αυτό δεν μπορεί ν’ αντιγραφεί, αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί χωρίς γραπτή άδεια από το συγγραφέα!

ΕΡΤ

EURO NEWS
IN GREEK


CNN
GREECE


FRANCE 24
ENGLISH


FRANCE 24
FRENCH


SKY NEWS

BBC WORLD

BBC RADIO

RAI NEWS
LIVE


STAR
CHANNEL


Mega channel

Alpha
channel


Extra3
channel


KONTRA
CHANNEL

ANT1
WPSO

Mega
Channel
CHYPRUS

RT
DEUTSCHE
WELLE

DER SPIEGEL
TV ON
LINE

TV N24
aljazeera
lifenews
Visit
tv lifenews!

NHK
JAPON


ABC

KATU

U.S.A
TODAY


CNN CHILE

CDN ALIVE
CHINESE


TN EN VIVO

RTVE

CTV Ottawa

EURONEWS
SPANISH


NUESTRA
VISION


CP24
Toronto
ON Canada


UOL.COM
BRASIL


EURONEWS
PORTU
GUESE


ABC
NEWS
AUSTRALIA


HONG KONG
NEWS


NDTV

ΟΛΥΜΠΟΣ TV

RADIO
STATIONS

ALPHA
RADIO GR


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ
ΣΤΑΘΜΟΣ
ΑΘΗΝΩΝ


SKY FM
REAL FM


ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ
ΔΙΕΘΝΗ
ΤΥΠΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ

Πίνακας άρθρων
στα Αγγλικά


GREEK
CRISIS


Πίνακας άρθρων
στα Γαλλικά

Die Welt

Griechen
land.net


Alle
Nachrichten
und
Informationen
der F.A.Z.
zum Thema
Griechenland


Άρθρα
απο το
πρακτορείο
ΡΙΑ


Άρθρα
απο τo
INFOGRECIA


Άρθρα στα
Ιταλικά απο
την ANSAMD
GRECIA


Άρθρα
για την Ελλάδα
στο Europapress
στα Ισπανικά


Άρθρα στα
Ολλανδικά


Άρθρα
στα Βουλγαρικά


ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΩΤΩΝ.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ.

ΚΟΣΜΙΚΑ ΝΕΑ.

ΚΑΙΡΟΣ.

EURO NEWS ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

GREEK AMERICAN NEWS AGENCY.

GREEK REPORTER

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ(TRUTHOUT) ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ DEFEND DEMOCRACY

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

TORNOS NEWS GR

NEW DEAL GR

Blogs
από όλη
την Ελλάδα

My Agean. blog

ANALYST GR

axortagos

Voicenews

Antinews

Cnn news

HUFFINGTON
POST


ANTI-
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Αs μιλήσουμε
Επιτέλους


gazzeta.gr

eglimati
kotita


ΕΘΝΙΚΑ
ΘΕΜΑΤΑ
ΕΛΛΑΔΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΚΑΦΕΝΕΙΟ


econews.gr

ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ


kourdisto
portokali


ΤΟ ENIMERWSI

Epikaira

EPIRUS
GATE

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Ινφωγνώμων
Πολιτικά


madata.gr

media
soup.gr


mediagate.gr

news 24

newsbeat.gr

News it.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ
ΡΕ


www.
Olympia.gr


ΠΕΝΤΑΠΟ
ΣΤΑΓΜΑ”


ΠΑΠΑΤ
ΖΗΔΕΣ BLOG


perierga

ΠΡΕΖΑ
TV.


PRESS-GR. Blogspot.com

protagon.gr

LIAKOS
BLOG


ΖΟΥΓΚΛΑ
ONLINE


BLOG
NEMO GR


PATHFINDER
ONLINE

IN GR

MEDIA
BLOG


E-ROOSTER
BLOG


BANG GR
BLOG


BLOG
ΠΟΛΙΤΙΣ GR


SPIRO
SPERO


taxalia.
blogspot.com


TVXS

TRAGICO.COM

ΤΟ TRELO
KOUNELI


TROKTIKO

TOFTERI.COM

TROMAKTIKO

tsantiri.gr

FIMOTRO

ENIKOS. GR

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


ΣΥΝΗΓΟ
ΡΟΣ ΤΟΥ
ΚΑΤΑΝΑΛΛΩΤΗ


ΕΥΡΩΠΗ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ


Blogs
of the European
Commissioners


SIBYLLA
the secret
truth


ΤΟ athi
napoli.gr


egersis.com

EXOFTI
SIO.COM


ΑΔΙΑ
ΒΡΟΧΟΙ


ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

kopro
skyla


ΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΝΕΑ


conto
georgis.com


athens.
indymedia.gr


ANTI
LOGOS GR


enkripto.com

enomenoi
bloggers


apnea.gr

ΙΔΕΟ
ΠΗΓΗ


drougos.gr

ΒΑΘΥ
ΚΟΚΚΙΝΟ


Λαϊκούρα news

ΑΝΙΧΝΕΥ
ΣΕΙΣ


NATIONAL
PRIDE


palmo
grafos.
comnews


roides.com

panosz.
wordpress.com


Lénfant
de la haute
de la mer


athens
ville.com


netakias.com

ΑΡΙΣΤΕΡΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ


ΕΝΩΣΗ
ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
ΙΔΕΩΝ .gr


Ο ΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΡΕ
ΔΩΣΕ


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ
ΧΩΡΙΣ
ΣΥΝΟΡΑ


ΜΕΣΑ
ΜΑΖΙΚΗΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΑΘΗΝΩΝ


πιτσιρικος

ΔΑΦΝΗ
ΧΡΟΝΟ
ΠΟΥΛΟΥ


ΙΑΣΩΝΟΣ

ΣΤΥΛΟΣ

NORTH
EPIRUS


Με Σύμμαχο
εσένα


ΑΕΤΟΣ

ΕΡΓΑΤΗΣ

ΑΝΤΙΒΑΡΟ

fox, 2
magazine


Herr K

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ


Κατάληψη

orsr
Ο Δόκτωρ
Τζέκιλ και
ο κύριος Χάϊντ


Articles
And Thoughts


M.A.R.C
Review


archaeo
pteryx


Εβρίτης

ΙΣΤΟΡΙΚΑ
ΘΕΜΑΤΑ


ΠΕΡΙ
ΛΟΓΟΤΕ
ΧΝΙΑΣ


DETE.GR

PATRAS
NEWS COM


PATRA
TORA.GR


PATRAS
TIME.GR


THE BEST.GR

ΠΕΛΟΠΟΝ
ΝΗΣΟΣ.GR


ΓΝΩΜΗ

Εφημερίδα Η Γνώμη.
Τα πρωτοσέλιδα των
ελληνικών εφημερίδων.


PALO.GR

ΟΙΚΟ
ΝΟΜΙΚΑ
BLOGS


tsantiri.gr

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ
ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ


ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ

fimotro

ΕΥΒΟΙΑ

ΑΝΕΜΟ
ΓΑΣΤΡΙ


ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

SISAKI

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΑΛΕΧΙΠ
ΤΟΤΟ


PRONEWS

defence-
point.gr


ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ


ippolyte

Eleven gr

ΝΟΜΟ
ΣΦΑΙΡΑ


ΠΑΡΑΠΟ
ΛΙΤΙΚΗ


ΗΠΕΙΡΟΣ-
ΕΛΛΑΣ


ΔΥΝΑΤΟΣ

kolindros fire

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ


ΑΡΙΣΤΟ
ΦΑΝΙΣ


ΝΑΞΙΟΣ

ΒΟΛΟΣ TV

ΠΡΑΣΣΙΑ-
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


ΠΑΡΑΠΟΝΑ
ΡΟΔΟΥ


Greek alert

ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΠΙΣΤΡΙ

DIMOTIKO
SAFARI


ΠΕΛΑΣΓΙΑ

ΣΚΑΘΑΡΙ

ΧΑΣΑΠΗΣ

NIKOS 63

ΕΛΕΥΣΗ
ΕΛΗΝΩΝ


Kentri
potideas


Ζουζου
news


ΕΛΛΗΝΟΠΑ
ΛΙΓΕΝΕΣΙΑ


army
alertness


ΒΑΘΥ
ΠΡΑΣΙΝΟ


ΙΣΤΟΡΙΚΑ
ΘΕΜΑΤΑ


ΠΕΛΕΚΥΣ

ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΘΕΜΑ
ΧΡΟΝΟΥ


SKANDA
LISTIS


Kepparou

ΓΑΡΓΑ
ΛΙΑΝΟΙ


ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ


ΚΟΝΣΕΡΒΟ
ΚΟΥΤΙ

ΘΑΛΑΜΟ
ΦΥΛΑΚΑΣ


ΖΕΙ ΔΩΡΟΝ

Hellenic
legion


Piazza
del popolo


ΒΕΝΤΕΤΑ

ΤΙΡΑ
ΜΟΛΑΣ


ΚΟΝΔΥ
ΛΟΦΟΡΟΣ


ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ

ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ

arena

alex
polis


ΑΝΤΙΚΡΥ

ΘΗΒΑ
NEWS


ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

greki.gr

ΞΕΣΠΑΩ

NEWS
LINE


ΤΟ ΠΕΡΙ
ΠΤΕΡΟ


ALMYROS

kanali 1

ΞΕΦΩΤΟ

ΕΧΩ ΝΕΑ

christos
sainis


vatola
kkiotis


ΤΥΧΑΙΟ
ΔΕΝ
ΝΟΜΙΖΩ


Salonica
news


ΤΟ ΠΕΙΡΑ
ΧΤΗΡΙ


ΣΗΜΑΝΤΡΑ

None news

ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΟΛΑ


gkourou

ΑΤΣΑ
ΡΑΝΤΟΣ


Brief news

Ramnousia

FILOLOGOS

ΚΡΑΧΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


ΤΡΕΛΟ
ΓΑΪΔΟΎΡΙ


svoura news

News
Piper


Α Dr. Seeng
Ανάλυσέ τα


KARDITSA
blogs spot


ΔΡΑΜΙΝΑ
ΝΕΑ


ΛΑΜΟΓΙΟ

Efenpress

ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΟ
ΒΗΜΑ


HELLENIC
REVENGE


THRAKI
DEVIL.COM

GREEK
TV LAND


GRΕΕΚ
CINEMA