Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

woman-2197947_960_720

Τα όνειρα ποικίλλουν από άτομο σε άτομο, αλλά μερικά έχουν την ίδια σημασία για όλους μας.
Ο ψυχολόγος Ian Wallace έχει ερμηνέψει περίπου 150.000 όνειρα για τρεις δεκαετίες. Παρακάτω είναι μερικά όνειρα που μπορούν να μας απασχολούν και έχουν ερμηνευτεί από τον Ian Wallace.
Όταν βλέπουμε ότι:
1. Πέφτουμε στο κενό.
Αυτό σημαίνει ότι είμαστε παγιδευμένοι σε μια κατάσταση που δεν μας φέρνει τίποτα καλό στη ζωή. Θα πρέπει να έχουμε περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό μας!
2. Δίνουμε ένα τεστ ή μια εξέταση για την οποία δεν είμαστε προετοιμασμένοι καθόλου.
Αυτό σημαίνει ότι σκεφτόμαστε πως θα είναι η δικιά μας απόδοση στα προβλήματα της ζωής μας.
3. Είμαστε γυμνοί δημόσια.
Αν ονειρευτούμε ότι είμαστε γυμνοί στο κοινό, πιο πιθανώς σημαίνει ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση στη ζωή που μας κάνει να αισθανόμαστε ευάλωτοι και απροετοίμαστοι.
4. Πετάμε.
Εάν έχουμε ονειρευτεί ότι πετάμε, σημαίνει ότι απελευθερωθήκαμε πρόσφατα από κάτι ή κάποιον. Το πιο πιθανό είναι να έχουμε απομακρυνθεί από μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο που μας έκανε να νιώθουμε άσχημα!
5. Οδηγούμε ένα αυτοκίνητο και έχουμε χάσει τον έλεγχο.
Σε αυτό το όνειρο, το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει τις ικανότητές μας να προοδέψουμε στη ζωή. Ίσως αισθανόμαστε ότι έχουμε χάσει τον έλεγχο της ζωής μας ή μιας κατάστασης.
6. Χρειαζόμαστε να κάνουμε μπάνιο (να πλυθούμε), αλλά δεν μπορούμε να βρούμε κανένα λουτρό.
Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και οι επιθυμίες της ζωής μας.
7. Πέφτουν τα δόντια μας.
Αν ονειρευτούμε αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε καθόλου σίγουροι στη ζωή μας. Τα δόντια είναι η επιτομή της δύναμης και της εμπιστοσύνης και σε αυτή την περίπτωση και τα δύο λείπουν.
8. Μας κυνηγούν.
Αυτό το όνειρο υποτίθεται να ενθαρρύνει αυτόν που ονειρεύεται , τελικά να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που « κρέμεται πάνω από το κεφάλι του.»
9. Εμφανιζόμαστε αργά για κάτι.
Αυτό το όνειρο θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι είμαστε καταβεβλημένοι και προσπαθούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα από ότι μπορούμε.